dijous, 2 de febrer del 2017

Al Caliu cinquena edició.

En aquest cicle una desena de cantautors de la Conca i altres comarques veïnes interpreteran les seves cançons.


Els concerts estaran repartits per tot el territori. Montblanc, l’Espluga de Francolí, Valls, La Riba, Tarragona, Blancafort i reus.

Fa cinc anys va néixer aquest col·lectiu de músics, de la mà de diversos cantautors per poder donar l’oportunitat d’actuar devant del public, en sales grans o bé en indrets petits com bars i restaurants.

En aquesta edició d’enguany una de les novetats es un disc recopilatori amb un tema de cadascun dels cantautors del qual se n’han editat 200còpies.

Es podra adquirir als concerts i també a internet.





El primer concert tindrà lloc la setmana vinent a Tarragona, amb l'actuació de Mel i Mató i Tòlia i les Guineus. El 27 de gener Mel i Mató i Mercedes Loperena actuaran al Cortijo de Montblanc. El 4 de febrer també a Tarragona, Ignasi Arévalo i les Susannes. El següent concert serà a Reus, amb Monk Mao i Antonet. El 17 de febrer a l'Arravaló de Blancafort, Susannes, Antonet i Jock. El 19 de març es farà el concert a Valls, amb Elena Volpini, Ignasi Arévalo i Susannes. El 25 de març al bar del Casal de l'Espluga de Francolí, amb Mel i Mató i Anatòlia, i l'últim concert es farà al Refugi de la Riba amb Elena Volpini i Monk Mao.


Presentació del cd autoeditat amb actuacions en directe; així com del cartell i la programació dels concerts del cicle Al Caliu (cicle d’hivern de cantautors/es del territori).

En aquest cicle una desena de cantautors de la Conca i altres comarques veïnes interpreteran les seves cançons.